رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه

نورالدین بدوی استعفا می کند

منابع بلندپایه الجزایری امروز (سه شنبه) اعلام کردند که نورالدین بدوی نخست وزیر این کشور بنا به خواسته معترضان و برای تسهیل در روند اجرای انتخابات، استعفا می کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در سال ۱۹۶۲ الجزایر پس از ۱۳۲ سال، استقلال خود را اعلام کرد و از استعمار فرانسه رها شد. پیش‌درآمد این رهایی هشت سال جنگ بود با صدها هزار کشته. سایه این گذشته بر مناسبات فرانسه و الجزایر هم‌چنان سنگینی می‌کند. منابع الجزایری در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اعلام کردند که نخست وزیر این کشور به زودی برای تسهیل در روند اجرای انتخابات در سال جاری از سمت خود کناره گیری می کند.به نوشته رویترز، ارتش الجزایر، برگزاری انتخابات را تنها راه برای پایان دادن به اعتراضات مردمی در این کشور می داند.

 

کنار رفتن بدوی مهمترین خواسته معترضان الجزایری است که طی تظاهرات چند ماه خود عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهوری پیشین خود را کنار زدند.مردم الجزایر همچنین اجرای انتخابات جدید تا زمانی که تغییر اساسی در ساختار قدرت این کشور ایجاد نشود، را نمی پذیرند.

 

معترضان روز جمعه گذشته بعد از نماز جمعه به خیابان ها آمدند و بار دیگر پافشاری خود را بر ایجاد تغییری بنیادین و انتقال دمکراتیک قدرت نشان دادند و خواستار کناره گیری تمام مقامات دولت قبل، حکومت افراد شایسته و آزادی بازداشت شدگان جنبش مردمی شدند.

 

الجزایری ها با سر دادن شعارهایی چون "دولتی مدنی و نه نظامی" مخالفت خود را با نظامیان و در رأس آن ها فرمانده ارتش اعلام و سخنرانی قاید صالح را تاکیدی بر حکومت وی بر کشور تلقی کردند.

 

اعتراضات الجزایری ها از اسفند ماه گذشته با نامزد شدن بوتفلیقه رییس جمهوری سابق برای پنجمین بار متوالی در انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد و سرانجام به برکناری بوتفلیقه ۸۲ ساله منجر شد.طبق ماده ۱۰۲ قانون اساسی "عبدالقادر بن صالح" رییس شورای امت به صورت موقت قدرت را در دست گرفت.

ارسال نظر