بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود نیویورک‌تایمز: گفت‌وگوی ایران و آمریکا مثبت بود عراقچی: گفت‌و‌گو‌ها با آمریکا در فضای احترام متقابل انجام شد ترامپ گوشی‌های هوشمند را از تعرفه‌ها معاف کرد واکنش اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: به مبنای مذاکراتی با آمریکا نزدیک شدیم عراقچی: در هنگام خروج، با هیئت آمریکایی چند دقیقه‌ای گفت‌و‌گو کردیم + فیلم وزیر خارجه عمان: فضای مذاکرات ایران و آمریکا دوستانه بود مذاکرات مسقط پایان یافت/ موافقت ایران و آمریکا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده اسلامی: اگر غنی‌سازی اورانیوم را انجام نمی‌دادیم، قادر به راه‌اندازی راکتور‌های خود نبودیم تعلیق بودجه ۲۱۰ میلیون دلاری پرینستون و لغو صد‌ها ویزای دانشجویی در آمریکا

نورالدین بدوی استعفا می کند

منابع بلندپایه الجزایری امروز (سه شنبه) اعلام کردند که نورالدین بدوی نخست وزیر این کشور بنا به خواسته معترضان و برای تسهیل در روند اجرای انتخابات، استعفا می کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در سال ۱۹۶۲ الجزایر پس از ۱۳۲ سال، استقلال خود را اعلام کرد و از استعمار فرانسه رها شد. پیش‌درآمد این رهایی هشت سال جنگ بود با صدها هزار کشته. سایه این گذشته بر مناسبات فرانسه و الجزایر هم‌چنان سنگینی می‌کند. منابع الجزایری در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اعلام کردند که نخست وزیر این کشور به زودی برای تسهیل در روند اجرای انتخابات در سال جاری از سمت خود کناره گیری می کند.به نوشته رویترز، ارتش الجزایر، برگزاری انتخابات را تنها راه برای پایان دادن به اعتراضات مردمی در این کشور می داند.

 

کنار رفتن بدوی مهمترین خواسته معترضان الجزایری است که طی تظاهرات چند ماه خود عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهوری پیشین خود را کنار زدند.مردم الجزایر همچنین اجرای انتخابات جدید تا زمانی که تغییر اساسی در ساختار قدرت این کشور ایجاد نشود، را نمی پذیرند.

 

معترضان روز جمعه گذشته بعد از نماز جمعه به خیابان ها آمدند و بار دیگر پافشاری خود را بر ایجاد تغییری بنیادین و انتقال دمکراتیک قدرت نشان دادند و خواستار کناره گیری تمام مقامات دولت قبل، حکومت افراد شایسته و آزادی بازداشت شدگان جنبش مردمی شدند.

 

الجزایری ها با سر دادن شعارهایی چون "دولتی مدنی و نه نظامی" مخالفت خود را با نظامیان و در رأس آن ها فرمانده ارتش اعلام و سخنرانی قاید صالح را تاکیدی بر حکومت وی بر کشور تلقی کردند.

 

اعتراضات الجزایری ها از اسفند ماه گذشته با نامزد شدن بوتفلیقه رییس جمهوری سابق برای پنجمین بار متوالی در انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد و سرانجام به برکناری بوتفلیقه ۸۲ ساله منجر شد.طبق ماده ۱۰۲ قانون اساسی "عبدالقادر بن صالح" رییس شورای امت به صورت موقت قدرت را در دست گرفت.

ارسال نظر